despre mine

Din pasiune pentru fotografie !

Nu mi-am propus de la început să urmez acest drum, al fotografiei. S-a întâmplat pur și simplu, când am înțeles că ceea ce faci te definește ca persoană. Așa am ales să urmez principiul: ”Fă ceea ce-ți place cu adevărat și nu vei mai munci nicio zi din viața ta!”.

Iubesc frumosul și ce modalitate mai bună de a-l imortaliza, decât prin fotografie? Căci nu poți afirma că ai văzut un lucru cu adevărat, până nu l-ai fotografiat!

Lumea văzută prin prisma obiectivului foto este una plină de viață, de culoare, de povești nespuse, care abia așteaptă să fie descoperite!

Și eu asta fac, dezvălui trăiri, clipe, momente magice, prin intermediul aparatului meu. Iubesc oamenii frumoși și simpli, oamenii care știu să zâmbească cu sufletul, cu inima, oamenii care știu să dăruiască bunătate și fericire celor din jur, fără să aștepte ceva la schimb.

Și, mai presus de toate, iubesc oamenii care pur și simplu iubesc! Cu toții ne dorim ”o fotografie pentru veșnicie!”, nu-i așa?

Legendele spun că prin fotografii este furat sufletul oamenilor. Eu, din contră, dau suflet fiecărei poze în parte, transpun emoții reale, autentice, gata să fie păstrate ani de-a rândul și pregătite să fie scoase pentru a le retrăi oricând ți se face dor.

Dacă și tu vrei să imortalizezi povestea ta, te aștept să colaborăm!